The Benefactor 2015 film subtitrat hd

The Benefactor 2015 film subtitrat hd de drama, 2015, regizat de Andrew Renzi. Franny (Richard Gere) este un filantrop bogat și excentric. Într-o încercare de a retrăi trecutul, dar intervine în viața tinerilor casatoriti, Olivia, fiica unui prieten decedat, și Luca, logodnicul ei. The Benefactor 2015 film subtitrat hd

The Benefactor 2015 film subtitrat hd

11467 Views
Gen: Drama
Data lansarii: 15 Jan 2016
Nota IMDB: 5.1
/10 din 1,568 voturi
Durata: 93 min
Audienta:N/A
Premii: 1 win & 2 nominations.

The Benefactor 2015 film subtitrat hd de drama, 2015, regizat de Andrew Renzi. Franny (Richard Gere) este un filantrop bogat și excentric. Într-o încercare de a retrăi trecutul, dar intervine în viața tinerilor casatoriti, Olivia, fiica unui prieten decedat, și Luca, logodnicul ei.
The Benefactor 2015 film subtitrat hd

Loading...
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Server 5
Trailer
Loading...

5 reviews on “The Benefactor 2015 film subtitrat hd

  1. chiar daca presiunea subiectului m-a bulversat(sunt bunic de 2 luni),nu pot sa ma gindesc ca un Donald Sunderland ar fi fost mai credibil ….

  2. filmul e bun, mi-a placut, dar nu se poate cauta un film fara toate reclamele astea porno ??? nu se mai poate de atàtea porcarii, de jur imprejur numai obscenitati, e imposibil de suportat asa ceva! cred ca renunt la site-ul acesta, mai sunt si altele unde se epoate cauta un film bun si viziona fara a fi obligati sa vedem asemenea mizerii

  3. @moviefan. asa este….dar se executa ordinul ocultei satanice iudeomasonice din occidentul “civilizat”, de improscare cu mizerie in toata lumea pana nu ne vom mai deosebi ca oameni de……demoni….nu mai zic de….animale….

  4. MIZERIILE ALEA LEATI FACUT SI VOI FRUSTATILOR SI PROBABIL DE MULTE ORI SI SINGURI , VOI CE CREDETI CA DACA VREI SA VEZI TU UN FILM GRATIS SITEUL IL OBTINE GRATIS FRUSTRATILOR?

The Benefactor 2015 film subtitrat hd

Ai vazut filmul? Spune-ne daca ti-a placut.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php