Superlópez 2018 online subtitrat hd

Superlópez 2018 online subtitrat hd – De la sosirea pe Pământ de pe planeta Chitón, viața lui Juan López nu a fost ușoară. Înzestrat cu super puteri, tânărul Juan López încearcă să nu iasă în evidență și să ducă o viață normală, iar ca să facă acest lucru nu îi este deloc ușor, mai ales […]

Superlópez 2018 online subtitrat hd

7462 Views
Gen: Comedie
Data lansarii: 23 Nov 2018
Nota IMDB: 5.3
/10 din N/A voturi
Durata: N/A
Audienta:N/A
Premii: N/A

Superlópez 2018 online subtitrat hd – De la sosirea pe Pământ de pe planeta Chitón, viața lui Juan López nu a fost ușoară. Înzestrat cu super puteri, tânărul Juan López încearcă să nu iasă în evidență și să ducă o viață normală, iar ca să facă acest lucru nu îi este deloc ușor, mai ales că el poate zbura. În plus, Juan López nu știe că este purtătorul unui secret vital care ar putea să-i salveze planeta Chitón. Apariția Luisei în viața ordonată a lui López, va provoca dezastru, punând în pericol supraviețuirea planetei Chitón.
Superlópez 2018 online subtitrat hd

Loading...
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Trailer
Loading...

3 reviews on “Superlópez 2018 online subtitrat hd

  1. Personal mi se pare o tampenie de film ceva copiat de la supermario plus ceva de la supernan si m ai arata si semnul satanei….un film nu stiu cum sa i zic O … pierdere de timp..

Superlópez 2018 online subtitrat hd

Ai vazut filmul? Spune-ne daca ti-a placut.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php