Sold – Vanduta 2016 online hd subtitrat

Sold – Vanduta 2016 online hd subtitrat – Lakshmi, o fata de 13 ani locuieste intr-un sat din Nepal. Parintii sai intampina dificultati financiare de aceea, cadnd o femeie ii ofera o slujba in cadrul unei familii din India, acestia accepta fara ezitare. Lakshmi isi paraseste satul idilic si ajunge intr-un oras din India. Este […]

Sold – Vanduta 2016 online hd subtitrat

Sold – Vanduta 2016 online hd subtitrat

13969 Views
Gen: Drama, Indiene
Data lansarii: 01 Apr 2016
Nota IMDB: 6.9
/10 din 150 voturi
Durata: 94 min
Audienta:PG-13
Premii: 3 wins & 1 nomination.

Sold – Vanduta 2016 online hd subtitrat – Lakshmi, o fata de 13 ani locuieste intr-un sat din Nepal. Parintii sai intampina dificultati financiare de aceea, cadnd o femeie ii ofera o slujba in cadrul unei familii din India, acestia accepta fara ezitare. Lakshmi isi paraseste satul idilic si ajunge intr-un oras din India. Este socata cand realizeaza ca a fost adusa la un bordel condus de o femeie pe nume Mumataz si este inchisa intr-o camera. Dupa doar doua zile, este obligata sa intretina raporturi intime cu un barbat. Riposteaza insa este batuta cu salbaticie. Lakshmi viseaza sa scape cat mai repede din acest loc. Sold – Vanduta 2016 online hd subtitrat.

Regizori
Seema Biswas
Jeffrey D. Brown
Director
Scenariu
Seema Biswas
Patricia McCormick
Novel
Seema Biswas
Joseph Kwong
Screenplay
Seema Biswas
Jeffrey D. Brown
Screenplay
Show all actors
Loading...
Server 1
Server 2
Server 3
Trailer
Loading...

3 reviews on “Sold – Vanduta 2016 online hd subtitrat

  1. Un film care arata cum supravietuiesc tiganii de acolo ,exact ca astia din Romania, nu am vazut nici-o diferenta la animalele astea, si mai vor si sa preia romania,,,cica romania vine de la rromi,,,, gresit un film tipic tiganesc……….

Sold – Vanduta 2016 online hd subtitrat

Ai vazut filmul? Spune-ne daca ti-a placut.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php