Last Call for Nowhere – Aterizare forţată! 2016 film online subtitrat

Last Call for Nowhere – Aterizare forţată! 2016 film online subtitrat – Polițistul de frontieră francez José Fernandez mai are o singură extrădare de efectuat înainte de mult așteptata promovare la secția de criminalistică. Însă deținutul său, Akim, victima unei erori judiciare, este confundat cu un potențial terorist și urcat într-un avion spre Kabul, un […]

Last Call for Nowhere – Aterizare forţată! 2016 film online subtitrat

Last Call for Nowhere – Aterizare forţată! 2016 film online subtitrat

6128 Views
Gen: Comedie
Data lansarii: 13 Jul 2016
Nota IMDB: 5.8
/10 din 58 voturi
Durata: 90 min
Audienta:NOT RATED
Premii: N/A

Last Call for Nowhere – Aterizare forţată! 2016 film online subtitrat – Polițistul de frontieră francez José Fernandez mai are o singură extrădare de efectuat înainte de mult așteptata promovare la secția de criminalistică. Însă deținutul său, Akim, victima unei erori judiciare, este confundat cu un potențial terorist și urcat într-un avion spre Kabul, un loc unde nu a mai fost niciodată! Ceea ce începe ca o călătorie de rutină pentru Fernandez și partenerul său Guy ia o întorsătură nebunească atunci când avionul lor aterizează în Malta, trebuind să înnopteze alături de Akim, care nu se dă în lături de la nimic pentru a scăpa de extrădare! Bătut la cap constant de Akim, stresat până la capătul puterilor de muncă și de eforturile de a se împăca cu iubita geloasă, Fernandez crede că nu se mai poate întâmpla nimic rău. Fiind blocați în Malta, catastrofele se țin lanț. Până ce Akim reușește să scape, și începe o goană nebună presărată cu multe complicații neașteptate și explozive. Last Call for Nowhere – Aterizare forţată! 2016 film online subtitrat.

Loading...
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Trailer
Loading...

4 reviews on “Last Call for Nowhere – Aterizare forţată! 2016 film online subtitrat

  1. Numai filme de căcat aveți în ultimul timp. Rușine!!! Măcar dacă ați fi băgat filme mai vechi puteați pune o groaza de filme bune. Încă o data zic rușine!!!

    1. mars mah dreaku de aici,panarama ce esti,dupa ce ca site-ul iti ofera filme gratis,mai faci si peezda mare pe aici, parasuta ce esti.Sunt si filme vechi pe site,poate nu stii tu sa cauti,imbecilule.

Last Call for Nowhere – Aterizare forţată! 2016 film online subtitrat

Ai vazut filmul? Spune-ne daca ti-a placut.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php