Get Out – Fugi! 2017

Get Out – Fugi! 2017 – Un tânăr afro american vizitează familia prietenei sale albe, unde află că mulți dintre locuitorii săi, negri, au dispărut și curând află adevărul oribil atunci când un alt afro-american frenetic îl avertizează să “iasă afară”. La început, Chris crede că amabilitatea exagerată a părinților fetei este doar emoție provocată […]

Get Out – Fugi! 2017

11294 Views
Gen: Horror, Mister
Data lansarii: 24 Feb 2017
Nota IMDB: 8.2
/10 din 38,889 voturi
Durata: 104 min
Audienta:R
Premii: N/A

Get Out – Fugi! 2017 – Un tânăr afro american vizitează familia prietenei sale albe, unde află că mulți dintre locuitorii săi, negri, au dispărut și curând află adevărul oribil atunci când un alt afro-american frenetic îl avertizează să “iasă afară”. La început, Chris crede că amabilitatea exagerată a părinților fetei este doar emoție provocată de eforturile acestora de a se obișnui cu idea că aceasta e într-o relație interrasială, dar, pe măsură ce trece timpul, o serie de descoperiri bizare și din ce în ce mai tulburătoare îi dezvăluie un adevăr atât de cumplit cum nu și-ar fi putut imagina vreodată. Get Out – Fugi! 2017

Loading...
Server 1
Trailer
Loading...

13 reviews on “Get Out – Fugi! 2017

  1. Alex. daca spui ca ti-ai pierdut o ora jumate din (vaaai) pretioasa ta viata, insamna ca nu stii nimic in viata asta, si o traiesti chiar degeaba!
   Puneti mana pe carti, ca suteti cu handicap la cunostinte, insa aveti doar pretentii si idei ca stiti prea multe!

 1. Un film slab si parerea mea proprie si personala este un film pt cei un pic bolnavi mintal,,,PSIHIC…si regizorul de altfel am impresia ca are ceva probleme…o pierdere de timp nu chiar 100% dar 90% in totalitate!!!
  Ceva gen uite ma nu mai sunt dar totusi sunt asa ca speriete deci o cacialma aproape totala cu un pic de suspans..nush ce vede ti voi bun si recomandat in acest film dar cui ii place filmul da ti fratilor si motivul pt care va place ca sa intelegem si noi!!!

 2. Foarte bun filmul, serios ma uit de foarte multe ori in timpul liber la filme horror si credeti-ma acest film e foarte reusit,nu va luat dupa commurile care zic ca filmul nu e bun!!

 3. Cloe, roberta si faesto, puneti mana nu doar intre picioare, ci, si pe niste carti de psihologie, hipnoza, ca sa intelegeti filmul. Altfel..nu intelegeti decat fime porno si desene animate! cvai de capul vostru!

  Filmul este chiar interesant si f. bun, chiar ceva mai realist decat alte horror 😉
  Multumim admin!

Get Out – Fugi! 2017

Ai vazut filmul? Spune-ne daca ti-a placut.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php