Es gilt das gesprochene Wort 2019 online subtitrat

Es gilt das gesprochene Wort 2019 online subtitrat – În timp ce Baran, un gigolo kurd, visează la un viitor în Europa, Marion, un pilot german, încearcă să accepte faptul că are cancer. Când cei doi se întâlnesc în Marmaris, o stațiune turistică din Turcia, ei hotărăsc să intre într-o căsnicie de fațadă. După un […]

Es gilt das gesprochene Wort 2019 online subtitrat

3857 Views
Gen: Drama, Romantic
Data lansarii: 1 August 2019
Nota IMDB: 7.3
/10 din N/A voturi
Durata: 2h
Audienta:N/A
Premii: N/A

Es gilt das gesprochene Wort 2019 online subtitrat – În timp ce Baran, un gigolo kurd, visează la un viitor în Europa, Marion, un pilot german, încearcă să accepte faptul că are cancer. Când cei doi se întâlnesc în Marmaris, o stațiune turistică din Turcia, ei hotărăsc să intre într-o căsnicie de fațadă. După un început promițător, un viitor comun pare ceva concret. Dar lucrurile nu sunt atât de simple. Emoțiile și temerile complică situația, mai ales de vreme ce ambii au mai multe secrete. În cele din urmă, ei trebuie să decidă ce vis vor să urmeze și dacă pot rămâne împreună. Es gilt das gesprochene Wort 2019 online subtitrat

Loading...
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Trailer
Loading...

10 reviews on “Es gilt das gesprochene Wort 2019 online subtitrat

  1. un film exceptional si sunt sigur ca astfel de viata sigur exista si pacat ca alti nu stiu sa aprecieze ….

    1. Mare gogoman esti musiu. da de ce pentru BOR? nu cumva esti Gica-Contra?
      Crezi ca membrii BOR sunt doar clerul? Din descrierea filmului am inteles ca-s pederasti, crezi ca e ceva nou sub soare? Vezi Sodoma si Gomora!

      1. La scara MULT mai mica, la fel ca Bucurestiul invadat de provinciali, in frunte cu moldeveanca Firea. Astea sunt vremurile, n-ai ce-i face.

  2. Un film ok, mi-a placut si nu prea! Nu fac spoilere, se merita vazut pentru ca e Viata unora care isi cauta Norocul, unii il gasesc, altii nu! Easy money si Soarta, filmul merita un 7! De fapt, daca ma gandesc, am vazut cazuri din astea cu duiumul in afara.

Es gilt das gesprochene Wort 2019 online subtitrat

Ai vazut filmul? Spune-ne daca ti-a placut.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php