Animale fantastice şi unde le poţi găsi 2016 film online subtitrat

Animale fantastice şi unde le poţi găsi 2016 film online subtitrat – Triton Scamander 1926. tocmai a finalizat o călătorie în jurul lumii pentru a găsi și documenta o selecție extraordinară de creaturi magice. Newt schimba accidental servieta cu cea a unui om simplu, fara puterni magice, pe nume Jacob Kowalski. In momentul in care […]

Animale fantastice şi unde le poţi găsi 2016 film online subtitrat

21404 Views
Data lansarii: 18 Nov 2016
Nota IMDB: 8.0
/10 din N/A voturi
Durata: 132 min
Audienta:PG-13
Premii: 1 nomination.

Animale fantastice şi unde le poţi găsi 2016 film online subtitrat – Triton Scamander 1926. tocmai a finalizat o călătorie în jurul lumii pentru a găsi și documenta o selecție extraordinară de creaturi magice. Newt schimba accidental servieta cu cea a unui om simplu, fara puterni magice, pe nume Jacob Kowalski. In momentul in care Jacob deschide servieta, cateva creaturi magice din interior reusesc sa scape si sa fuga in „jungla urbana”. Momentul acestei evadari este unul cat se poate de prost pentru ca deja exista tensiuni intre muritori si vrajitori, iar ele sunt atat de intense incat ar putea in orice clipa sa izbucneaza intr-un razboi. Animale fantastice şi unde le poţi găsi 2016 film online subtitrat.

Loading...
Server 1
Server 2
Trailer
Loading...

9 reviews on “Animale fantastice şi unde le poţi găsi 2016 film online subtitrat

  1. Filmul postat se numeste Nocturnal animals…nu e filmul Fantastic beasts and where to find them…amindoua au legatura cu animalele dar sint total diferite :-)))

Animale fantastice şi unde le poţi găsi 2016 film online subtitrat

Ai vazut filmul? Spune-ne daca ti-a placut.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php