A Viszkis – Banditul Whisky 2017 online subtitrat in romana

A Viszkis – Banditul Whisky 2017 online subtitrat in romana – Viszkis a fost unul dintre cei mai cunoscuți hoți de banci din Ungaria. A băut whisky înainte de orice jefuire. Aceasta este povestea lui. Bazat pe fapte reale, filmul prezinta povestea lui Attila, un tanar maghiar care a crescut in Transilvania anilor ’80, o […]

A Viszkis – Banditul Whisky 2017 online subtitrat in romana

8933 Views
Data lansarii: 22 Nov 2017
Nota IMDB: 8.0
/10 din 2,569 voturi
Durata: 126 min
Audienta:N/A
Premii: N/A

A Viszkis – Banditul Whisky 2017 online subtitrat in romana – Viszkis a fost unul dintre cei mai cunoscuți hoți de banci din Ungaria. A băut whisky înainte de orice jefuire. Aceasta este povestea lui. Bazat pe fapte reale, filmul prezinta povestea lui Attila, un tanar maghiar care a crescut in Transilvania anilor ’80, o perioada in care Comunismul era la putere in Romania, iar el a reusit sa fuga in Ungaria unde a devenit jucator profesionist de hochei si si-a gasit o iubita pe nume Kata ai carei parinti, totusi, nu au fost deloc incantat de el, considerandu-l un om fara viitor. Incarcand sa obtina permis de munca, el incearca sa obtina unul de la un ofiter guvernamental corupt, insa nu prea i-a reusit asa ca singura solutie pe care a considerat-o viabila a fost sa inceapa sa jefuiasca banci. El a realizat un lung sir de jafuri si n-a ranit niciodata pe nimeni in timp ce a facut asta, castigandu-si chiar o faima de Robin Hood. Porecla de Banditul Whisky si-a capatat-o din cauza mirosului de Whisky pe care-l lasa in urma dupa fiecare jaf, asta deoarece consuma cateva pahare inainte pentru a-si face curaj. A Viszkis – Banditul Whisky 2017 online subtitrat in romana

Loading...
Server 1
Server 2
Server 3
Trailer
Loading...

12 reviews on “A Viszkis – Banditul Whisky 2017 online subtitrat in romana

  1. Filmul este bun insa nu spune mai nimic de perioada jafurilor si nu vad rostul exagerat atat cu cacaturile alea de masini de politie invechite dar mai ales de alegerea acelor vestimentatii alese din partea producatorilor:))). In 1999 nici nu mai existau asa masini in politia Ungara insa nici nu se purtau asemenea haine in acei ani. .Partea interesanta a fost de fapt dupa ce A.A evada-se din arestul politiei (si nu din pentitenciar, asa cum arata in film..) si desigur ceea ce a urmat in aceea perioada in Ungaria dar pacat ca nu se subliniaza in acest film.

  2. un film deosebit.Cu atat mai mult cu cat regia ii apartine chiar faptasului,regizorul a avut doar 10% contributie.respect cinematografiei ungare.comentariul de mai sus al domnului Szilard…..doar o tampenie.Un Film Remarcabil.

  3. Filmul este facut dupa realitate.Nebunul despre care este vorba in film , la fiecare spargere lasa ce mai ramanea din sticla lui de wiski.Acum o sa ma uit la film.

  4. Esti dus cu pluta tinere. Nu am scris ca filmul este prost doar ca e facut aiurea si nu prea are legatura cu realitarea…ma rog..toata realitatea. Ca fapt divers , pentru stiitorul din tine , tin sa remarc faptul ca am fost in acei ani in Ungaria urmarind tot ce tine de Wiszkis…lucruri care pentru tine sunt in vaga:)

A Viszkis – Banditul Whisky 2017 online subtitrat in romana

Ai vazut filmul? Spune-ne daca ti-a placut.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php