What We Become 2015 online subtitrat in romana

What We Become 2015 online subtitrat in romana – O familie formata din patru membri este plasat în carantină în casa lor ca un fir virulent al gripei mortale care se raspandeste in oras si ei sunt obligați pana la extrem sa lupte pentru a scăpa în viață. What We Become 2015 online subtitrat in […]

What We Become 2015 online subtitrat in romana

8406 Views
Data lansarii: 13 May 2016
Nota IMDB: 5.8
/10 din 1,001 voturi
Durata: 85 min
Audienta:N/A
Premii: 1 nomination.

What We Become 2015 online subtitrat in romana – O familie formata din patru membri este plasat în carantină în casa lor ca un fir virulent al gripei mortale care se raspandeste in oras si ei sunt obligați pana la extrem sa lupte pentru a scăpa în viață. What We Become 2015 online subtitrat in romana.

Loading...
Server 1
Server 2
Server 3
Trailer
Loading...

4 reviews on “What We Become 2015 online subtitrat in romana

  1. un film pantagost , in delimitari ireale , o panarama cinematografica pentru retardati diformi , in miscare pentaculara , psihomanipulati , mai mult pulatzi , in forme descreierate de schizofrenie arahnoida tembela , cu manifestari criminale de laba trista incompleta , in avantaj de intelegere diurna fatimandata , crepusculara , cu lingere de clanta la intrare , in manifestari termoblocante de radiatii !!!

  2. arcadian, ba baiatule, credema tu ai urgent nevoie de un pshihiatru…. esti skizofrenic si prea ai probleme la creier… iti recomand pulicilina ca medicament, de prefereat sa se administreze oral.

What We Become 2015 online subtitrat in romana

Ai vazut filmul? Spune-ne daca ti-a placut.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php