The Wandering Earth 2019 online subtitrat

The Wandering Earth 2019 online subtitrat – Soarele a dispărut, oamenii din întreaga lume au construit propulsoare gigantice pe planetă pentru a muta Pământul din orbita sa și pentru a naviga Pământul către un nou sistem de stele. Cu toate acestea, călătoria de 2500 de ani a venit cu pericole neașteptate și, pentru a salva […]

The Wandering Earth 2019 online subtitrat

12719 Views
Gen: SF
Data lansarii: 05 Feb 2019
Nota IMDB: 7.2
/10 din 7,199 voturi
Durata: 125 min
Audienta:N/A
Premii: N/A

The Wandering Earth 2019 online subtitrat – Soarele a dispărut, oamenii din întreaga lume au construit propulsoare gigantice pe planetă pentru a muta Pământul din orbita sa și pentru a naviga Pământul către un nou sistem de stele. Cu toate acestea, călătoria de 2500 de ani a venit cu pericole neașteptate și, pentru a salva omenirea, un grup de tineri din această epocă a unui Pământ rătăcitor a ieșit cu îndrăzneală să lupte ferm pentru supraviețuirea tuturor. The Wandering Earth 2019 online subtitrat

Loading...
Server 1
Server 2
Trailer
Loading...

15 reviews on “The Wandering Earth 2019 online subtitrat

 1. pt copii… cum sa spuna calculatorul catre oameni: gata, s a sfarsit cu voi?? v ati ars.. pupati va intre voi ca tre sa crapati in 5 min.. o tampenie mai mare nu am auzit.. si are chestii de pubertate.. exaltari si teribilisme de tot kktul.. film chinezesc.. al de l o facut ii un cap de creta..
  notele astea is puse ce copii??

 2. am urmarit tot filmu si se exagereaza mult lacrimogen , si plus ca nu stiu cum se face ca doi oameni sa vb intre ei 2 limbi diferite si sa se inteleaga ca si cum ar fi una singura?……..are cateva faze unde prostia e dusa la extrem….
  ……il recomand ptr peisajul apocaliptic facut meserie pe calculator…………..in rest mai bine vezi un film porno

 3. voi unde credeti ca va ajunge planeta asta ?! la autodistrugere , ne inmultim ca soarecii, foamete , poluare ..oricum soarele are combustie 4 miliarde de ani dupa care gata cu lumina!..noapte buna!

 4. Un element esențial a scăpat în privința imaginii Pământului în deplasarea lui prin vid : rotirea lui. Deși verbal în dialoguri s-a specificat despre motoarele de torsiune care trebuiau să imprime planetei o rotire în jurul axei sale pentru a se păstra o gravitație cât mai aproape de ce a avut și a păstra atmosfera.Ar mai fi și ideea deplasării unei întregi planete (greu de imaginat dacă nu chiar imposibil) cu resurse limitate pentru niște megamotoare ce consumă o energie imensă pentru ai da un impuls de deplasare spre sistemul solar țintă aflat la 2500 ani depărtare. S-a cochetat și cu ideea folosirii gravitației lui Jupiter, pentru a da un impuls planetei Pământ , pentru deplasarea în Univers, dar care era cât pe ce să fie fatală pentru omenire.Oricum dacă se mai finisează unele lucruri și se va ține cont de sfaturile oamenilor de știință ar putea ieși o continuare din mai multe proiecte cu deplasarea omenirii prin Univers nu cu o supernavă,ci cu o întreagă planetă.

 5. Helooo…aici nu dati test la astrologie… spuneti daca va placut sau nu…Eu l-am urmarit pana la capat asa ca mi-a placut. nota 10

 6. Sper sa ma insel, dar o singura persoana a scris mai multe comentarii cu ID-uri diferite. A vrut sa demonstreze cat de cult poate scrie, de fapt e un agramat notoriu. ;;IDEEA sau IDEA;; , probabil ca si pe ma-sa o scrie legat, sa fie clar pentru tori agramatii, se scrie ideie . Cat despre film, nu pot spune decat ca, poate fi o capodopera in SF, nu va luati dupa toti agramatii, ei intai trebuie sa invete sa scrie, dupa care pot viziona un film. Vizionare placuta!

 7. ionute mama, agramat esti tu filozofule , si cred ca mama ta te-a conceput dintr-o IDEIE proasta de a face un cacat pansat , de aceea ai iesit cu probleme intarziate si mansarda prost echilibrata !! e doar o IDEIE nu IDEE 🤙

 8. nu uitati toti de aici care suntem mai inculti sa-l ascultam pe ionut ca asa se scrie , aici lasa scris foarte hotarat ca se scrie IDEIE , esti un dobitoc ionute care nu faci altceva decat sa te dai rotund peste noi scolitule !! lasa doar un comentariu de film si restul vedem noi ce facem cu limba romana !! pentru restul voi lasa un comentariu dupa vizionare !! a era sa uit ! ionute sa nu-ti mai treaca inca o IDEIE prin mansarda aia de pe umerii tai si sa o lasi scrisa aici !!

The Wandering Earth 2019 online subtitrat

Ai vazut filmul? Spune-ne daca ti-a placut.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php