The Poison Rose 2019 filme online hd

The Poison Rose 2019 filme online hd este o ecranizare inspirată din filmul clasic „Rose Poison” aducând în prim plan rolul eroului Carson Phillips, un fost fotbalist celebru, care preia rolul unui investigator șef, meseria la care a visat de mic copil, dar și slăbiciunea sa de a proteja o preafrumoasă doamnă aflată în pericol. […]

The Poison Rose 2019 filme online hd

9766 Views
Gen: Thriller
Data lansarii: 24 May 2019
Nota IMDB: 4.3
/10 din N/A voturi
Durata: N/A
Audienta:R
Premii: N/A

The Poison Rose 2019 filme online hd este o ecranizare inspirată din filmul clasic „Rose Poison” aducând în prim plan rolul eroului Carson Phillips, un fost fotbalist celebru, care preia rolul unui investigator șef, meseria la care a visat de mic copil, dar și slăbiciunea sa de a proteja o preafrumoasă doamnă aflată în pericol. La fel ca în poveștile clasice toarse de maeștri, el preia un caz banal de persoane dispărute, care se dezvăluie treptat ca fiind o rețea complexă de infracțiuni întrețesută cu crime, suspecți și multe cadavre lăsate în urmă. Când descoperă că fiica sa pierdută cu mult timp în urmă este suspectul numărul unu, el pornește într-o cursă contra-cronometru ca să o salveze, să rezolve crimele și să descopere secretele murdare ale orașului în care a copilărit. The Poison Rose 2019 filme online hd

Loading...
Server 1
Trailer
Loading...

6 reviews on “The Poison Rose 2019 filme online hd

  1. Nu vā uitati cā nu are nimic interesant ,duar niste excrocherii aiurea si se terminā !!Actori renumiti si film de nota 3 !!

  2. f tare filmul…ok!!!….trebe sa ai macar 40 sa prinzi ironiile si retorica…..nu este de nota 10….merita

  3. Mai, oameni buni, mie unul mi-a placut. Ceva in genul Black Dahlia. Imi place genul. Mister, thriller, etc. Dar asta sunt eu, altii au alte gusturi. Mai mira insa, nota mica IMDB, dat fiind ca scenariul e ok, regizorul ok, distributia super ok, la fel si jocul actorilor.

  4. Este foarte bun. IMDB-ul nu reflecta intotdeauna realitatea. Este drept ca genul acesta de filme nu mai are popularitate astazi. Daca va intereseaza ceva numai cu impuscaturi si actiune la maxim ve-ti fi dezamagiti. Il recomand doar pentru cei carora le plac filmele politiste clasice.

The Poison Rose 2019 filme online hd

Ai vazut filmul? Spune-ne daca ti-a placut.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php