The Painted Bird 2019 film online hd in romana

The Painted Bird 2019 film online hd in romana În efortul de a-și salva copilul de exterminarea masivă a evreilor, un cuplu evreu își trimite fiul să se ascundă în mediul rural cu o rudă undeva în Europa de Est. Mătușa băiețelului moare pe neașteptate, iar copilul rătăcit este nevoit brusc să lovească drumul și […]

The Painted Bird 2019 film online hd in romana

2690 Views
Gen: Drama, Razboi
Data lansarii: 17 Jul 2020
Nota IMDB: 7.3
/10 din 1,022 voturi
Durata: 169 min
Audienta:N/A
Premii: 14 wins & 11 nominations.

The Painted Bird 2019 film online hd in romana În efortul de a-și salva copilul de exterminarea masivă a evreilor, un cuplu evreu își trimite fiul să se ascundă în mediul rural cu o rudă undeva în Europa de Est. Mătușa băiețelului moare pe neașteptate, iar copilul rătăcit este nevoit brusc să lovească drumul și să-l facă singur, într-o lume ostilă guvernată de ură, frică și violență. Luptând pentru supraviețuire pură, el parcurge o lume condusă de localnici și săteni condusă de prejudecăți, superstiție și propriile lor reguli. Cu toate acestea, atunci când războiul se încheie, lupta lui pentru supraviețuire este înlocuită de o altă luptă – o luptă de care poate nici nu este conștient, o luptă cu sine, o luptă pentru propriul suflet și viitorul său. The Painted Bird 2019 film online hd in romana

Loading...
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Server 5
Trailer
Loading...

8 reviews on “The Painted Bird 2019 film online hd in romana

    1. “zlab” esti tu ..de minte bai analfabetule …copilul acela reprezinta in creatia asta SUBLIMA cinematografica ..si viitorul tau ..dar daca nu-l rec se pare ca nici nu o sa-l ai .

  1. inteleg ca e un film din 2019 ..si nenea oscar l-a ignorat totalmente la filme straine ..ca nu corespunde cu interesele lor …aici inteleg si ce a vrut sa ne spuna CINEFIL prin comparatia cu Joker…mai pe scurt , acest film , este fix ce-a vrut sa spuna Balzac prin opera vietii sale “COMEDIA UMANA” …film interzis celor care nu stiu cum sa faca legatura intre cauza si efecte ..Multumesc nespus , celor care l-au postat !

  2. Acest copil din acest film este CONSTIINTA UMANITATII ..final nemaipomenit ..copilul inca nu a uitat CUM SE NUMESTE ! ..este o creatie artistica cu atitudine culturala maxima Respectul meu , pt acest regizor ceh ! multumesc frumos .
    Are ceva din T.Malick ..dar e cu mult mai grav interogativ ..ca este fara cuvinte !!!

    N-am putut sa plang , la fel cum copilul nu a put scoate o vorba …ACEST FILM ESTE O CRITICA A BARBARIEI ..care vezi doamne , se da drept civilizatie .
    HAI SICTIR ! cu minciuna si hotia si abuzurile voastre cu tot ! asta nu e civilizatie ! DAR < IN CURAND , VA FI …

The Painted Bird 2019 film online hd in romana

Ai vazut filmul? Spune-ne daca ti-a placut.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php