Tevar 2015 film online

Tevar este un film indian online de actiune drama romantic 2015 ,regizat de Amit Sharma. Prins în mijlocul unei iubirea neimpartasita letală, un atlet protejează o tânără dintr-un mariaj nedorit. Pintoo este un jucator de kabbadi ce merge in Mathura pentru a se antrena. Aici, printr-o intorsatura ciudata a sortii o salveaza pe Radhika din […]

Tevar 2015 film online

Tevar 2015 film online

3824 Views
Data lansarii: 09 Jan 2015
Nota IMDB: 4.1
/10 din 2,147 voturi
Durata: 157 min
Audienta:N/A
Premii: N/A

Tevar este un film indian online de actiune drama romantic 2015 ,regizat de Amit Sharma. Prins în mijlocul unei iubirea neimpartasita letală, un atlet protejează o tânără dintr-un mariaj nedorit. Pintoo este un jucator de kabbadi ce merge in Mathura pentru a se antrena. Aici, printr-o intorsatura ciudata a sortii o salveaza pe Radhika din mainile lui Gajendar Singh, un lider mafiot periculos, indragostit de aceasta, decis sa faca orice sa o convinga sa se casatoreasca cu el. Gajendar Singh i-a ucis deja fratele iar Pintoo incearca sa o consoleze. O duce pe Radhika in casa sa din Agra si o ascunde in camera sa, ajutat fiind de sora sa Pinky. La scurt timp, parintii lui Pintoo afla de isprava fiului lor. Cei doi decid sa fuga impreuna si ajung sa se indragosteasca unul de celalalt.

Manoj Bajpai
Manoj Bajpai
Vijender Singh
Regizori
Sonakshi Sinha
Amit Sharma
Director
Show all actors
loading...
Server 1
Server 2
Server 3
Trailer
loading...

One review on “Tevar 2015 film online

  1. COLOSAL ACEST FILM !! CU “DE TOATE” SPECIFIC FILMELOR INDIENE, CARE SINCER SPUN, ADUC FERICIRE IN SUFLETELE MULTORA CARE -VAD- ACESTE FILME !!! PANA AZI, AM VAZUT PESTE 500 FILME INDIENE, SI CU “GREU” NU MI-AU PLACUT 3 FILME !! CAPODOPERE FILMEAZA INDIENII !!! BRAVO LOR !!

Tevar 2015 film online

Ai vazut filmul? Spune-ne daca ti-a placut.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

css.php