Snowpiercer – Expresul zapezii 2013 film online hd

Snowpiercer – Expresul zapezii 2013 film online hd – Un experiment care trebuia să rezolve problema încălzirii globale distruge viața de pe Pământ. Singurii supraviețuitori sunt pasageri Snowpiercer, un tren care străbate lumea acționat de un motor de mișcare perpetuă. Adaptarea romanului grafic “Le Trasperceneige”, scrisă de Jean-Marc Rochette și Jacques Snowpiercer – Expresul zapezii […]

Snowpiercer – Expresul zapezii 2013 film online hd

15606 Views
Gen: Actiune, Drama, SF
Data lansarii: 11 Jul 2014
Nota IMDB: 7.1
/10 din 186,930 voturi
Durata: 126 min
Audienta:R
Premii: 19 wins & 94 nominations.

Snowpiercer – Expresul zapezii 2013 film online hd – Un experiment care trebuia să rezolve problema încălzirii globale distruge viața de pe Pământ. Singurii supraviețuitori sunt pasageri Snowpiercer, un tren care străbate lumea acționat de un motor de mișcare perpetuă. Adaptarea romanului grafic “Le Trasperceneige”, scrisă de Jean-Marc Rochette și Jacques Snowpiercer – Expresul zapezii 2013 film online hd.

Loading...
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Trailer
Loading...

4 reviews on “Snowpiercer – Expresul zapezii 2013 film online hd

  1. Playere avem si noi la filmul asta? admine tiam lasat mesaje la mai multe filme care nu au playere daca vrei sa ai oameni pe site fa si tu ceva in legatura cu asta ma nene.. cum sa vedem un film daca este fara player….. pe bune?…..

Snowpiercer – Expresul zapezii 2013 film online hd

Ai vazut filmul? Spune-ne daca ti-a placut.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php