Secret Obsession 2019 online subtitrat in romana

Secret Obsession 2019 online subtitrat in romana – O femeie este parțial amnezică după un atac violent. Dar pe măsură ce se străduiește să-și recapete memoria, poate avea încredere în cei dragi? Când Jennifer se trezește cu amnezie după un atac traumatic, soțul ei îndrăzneț îi pasă de ea. Dar curând își dă seama că […]

Secret Obsession 2019 online subtitrat in romana

11997 Views
Gen: Drama, Thriller
Data lansarii: 18 Jul 2019
Nota IMDB: N/A
/10 din N/A voturi
Durata: 97 min
Audienta:N/A
Premii: N/A

Secret Obsession 2019 online subtitrat in romana – O femeie este parțial amnezică după un atac violent. Dar pe măsură ce se străduiește să-și recapete memoria, poate avea încredere în cei dragi? Când Jennifer se trezește cu amnezie după un atac traumatic, soțul ei îndrăzneț îi pasă de ea. Dar curând își dă seama că pericolul este departe de a se sfârși. Secret Obsession 2019 online subtitrat in romana

Loading...
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Server 5
Trailer
Loading...

10 reviews on “Secret Obsession 2019 online subtitrat in romana

 1. Subtire, cu scapari grave in scenariu:
  1. De ce, la inceputul filmului, tipul o urmarea cu un cutit la vedere, daca o iubea si voia sa ramana cu ea?
  2. De ce un detectiv cu experienta vine la casa suspectului singur, dupa ce afla ca e deosebit de periculos?
  3. De ce la sfarsit, tipa scapa si nu se refugiaza undeva in padure, ci se expune luand intai gradina de-a lungul, sontacaind, apoi tine cu indarjire cararea, desi in jur erau tufisuri unde se putea ascunde?
  4. De ce, in momentele cheie, masina nu porneste si bricheta nu se aprinde, decat prea tarziu?

  1. Vasile, pai daca toate astea ar fi fost rezovate , tu nu te mai uitai la film ci la masina de cusut , ca aia ar fi fost mai interesanta. Nu mai fi mai prietene asa carcotas. Mai lasa si tu de la tine.

 2. Radu, iti multumesc pentru comentariu. Intr-un fel, ai dreptate: Sunt un carcotas notoriu (si sotia imi spune mereu). Pentru mine masina de cusut este putin mai interesanta decat acest film. Este doar optiunea mea, fiecare e liber sa aiba o parere proprie.

Secret Obsession 2019 online subtitrat in romana

Ai vazut filmul? Spune-ne daca ti-a placut.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php