Queen Marie of Romania 2019 online subtitrat in romana

„Queen Marie of Romania 2019 online subtitrat in romana”, un film bazat pe evenimente reale, deschide porțile către partea nevăzută ori prea puțin știută a unui moment ce a marcat cu adevărat destinul unei țări ce se voia reîntregită. Scenariul, riguros documentat, se sprijină pe informații din jurnalul Reginei, articole din presa vremii dar și […]

Queen Marie of Romania 2019 online subtitrat in romana

7304 Views
Gen: Drama
Data lansarii: 27 Sep 2019
Nota IMDB: 8.5
/10 din 7 voturi
Durata: 110 min
Audienta:N/A
Premii: N/A

Queen Marie of Romania 2019 online subtitrat in romana”, un film bazat pe evenimente reale, deschide porțile către partea nevăzută ori prea puțin știută a unui moment ce a marcat cu adevărat destinul unei țări ce se voia reîntregită. Scenariul, riguros documentat, se sprijină pe informații din jurnalul Reginei, articole din presa vremii dar și pe declarații ale politicienilor acelor ani. Filmul prezintă zbuciumului unei regine ce se identifică cu durerea și nevoile unei țări aflate în război, în pericol de a-și pierde integritatea și granițele. Redă un moment istoric crucial, primăvara anului 1919 – Conferința de Pace de la Paris. Personaj cheie, iubit, controversat, dar și invidiat, Regina Maria a știut să-și folosească toate atuurile pentru împlinirea unui mare vis: România Mare. Queen Marie of Romania 2019 online subtitrat in romana

Loading...
Server 1
Server 2
Server 3
Trailer
Loading...

19 reviews on “Queen Marie of Romania 2019 online subtitrat in romana

  1. Toti nemernicii care au condus tara in ultimii 30 de ani , ar trebui sa vada filmul si sa inteleaga ce inseama patriotism, dragostea de tara si popor, apoi, dupa vizionare, sa-si traga un glont in cap fara regrete!

  2. Acesta nu este un film este istoria noastră sângele nostru mândria noastră sacrificiile făcute de românii pentru o tara unită păcat de ce a devenit ( se poate mai mult. )

  3. Ar fi trebuit sa aiba o subtitrare in engleza daca tot e bilingv. Zici ca e in filmele indiene cand nici nu mai sto ce limba se vorbeste.

  4. Multe “pop-upuri”. Nu pot deschide filmul pe televizorul smart. Si multe alte filme nu merg pe televizorul smart. Doar pe laptop.

Queen Marie of Romania 2019 online subtitrat in romana

Ai vazut filmul? Spune-ne daca ti-a placut.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php