Professor Marston and the Wonder Women 2017 online subtitrat

Professor Marston and the Wonder Women 2017 online subtitrat – Într-o poveste de origine super-erou, spre deosebire de oricare altul, filmul este povestea incredibilă a ceea ce a inspirat psihologul Harvard Dr. William Moulton Marston pentru a crea personajul iconic Wonder Woman în anii 1940. În timp ce super-eroul feminist al lui Marston a fost […]

Professor Marston and the Wonder Women 2017 online subtitrat

13145 Views
Data lansarii: 13 Oct 2017
Nota IMDB: 7.2
/10 din 2,021 voturi
Durata: 108 min
Audienta:R
Premii: 3 nominations.

Professor Marston and the Wonder Women 2017 online subtitrat – Într-o poveste de origine super-erou, spre deosebire de oricare altul, filmul este povestea incredibilă a ceea ce a inspirat psihologul Harvard Dr. William Moulton Marston pentru a crea personajul iconic Wonder Woman în anii 1940. În timp ce super-eroul feminist al lui Marston a fost criticat de cenzori pentru “perversitatea sexuală”, păstra un secret care l-ar fi putut distruge. Marcile lui Marston pentru personajul Wonder Woman au fost soția lui Elizabeth Marston și iubitul lor Olive Byrne, două femei împuternicite care au sfidat convenția: să lucreze cu Marston pe cercetarea comportamentului uman – în timp ce făcea o viață ascunsă cu el care să rivalizeze cu cea mai mare deghizare a super-eroului. Professor Marston and the Wonder Women 2017 online subtitrat

Loading...
Server 1
Server 2
Trailer
Loading...

20 reviews on “Professor Marston and the Wonder Women 2017 online subtitrat

 1. De 20.000 de ori mai erotic decat tampenia de Umbrele lui peste de Gray! mai ales ca este o poveste autentica ! si noi Romanii ne incadram int-un tipar filmul asta nu o sa fie prea apreciat! (de romani)!

 2. De ce naiba ești rasist Sorine?+ Că retard mintal, în filmul ăsta este o mare influență ,o mare prostie ,dar poate esti homosexual ce să zic , din cauza a asemenea specimene se v-a distruge lumea :))

 3. Deci.. ”eminenta ta cenusie’-Leniram,ti-a placut filmul sau doar catalaghezi oamenii dupa definitia ta proprie despre ”bine” sau ”rau”?Chiar vreau o parere pertinenta despre calitatea filmului.

 4. experimenteaza,invata,impartaseste si vei cunoaste adevaratul sens al vietii!! viata este un vis….un vis devenit realitate!!!
  foarte bun filmul…..10 +

 5. Filmul m-a bulversat. In sensul bun. Mi-as fi droit sa vad parerea mai multor femei, nu stiu cum percep ele. Cred ca gelozia e prea puternica si putine ar putea trece peste. Mie mi- placut foarte.

 6. Buni oameni buni sa ma explic personal m-ia placut filmul si l-am gasit un pic erotic chiar daca nu destul de explicit si nu ,nu sunt homosexual dar daca nu gasesc intrun grup de lesbiene ceva scarbos , ci dimpotrva atunci da sunt homosexual?!si cred ca tu leniram esti un tip frustrat ! din pdv sexual si un incuiat mintal!merrci marius,merci danielix,merci liviu!

 7. un fim cu un mesaj destul de puternic ! exact cum a spus cineva mai sus in comentarii ~ Un film pentru persoane educate si open mind. Nerecomandat incultilor. ~ da , este adevarat ! Filmul nu va putea fi inteles corect daca nu esti o persoana destul de deschisa ca sa zic asa , Cumva e o realitate pura si chiar mi-ar place sa stiu ce parere ar avea si alte femei . Felicitari admin

 8. Nu inteleg de ce descurajati lumea cu al vostru ‘open mind’. Un pic de atentie si filmul e inteles. Fiind inspirat din relitate, recomand filmul.

 9. Eu cred ca “triunghiul” lor a functionat doar pentru ca ele se iubeau si una pe cealalta. Daca l-ar fi iubit numai pe el si nu si intre ele, atunci ar fi intrat la mijloc gelozia, competitia…nu cred ca ar fi mers.

 10. Las pentru prima data un mesaj la un film ci nu pentru a da o nota filmului . Sunt tare curios ce inseamna pentru voi open mind si asta nu ca o traducere din engleza ma refer la o explicatie cu doar cuvintele voastre sunt aproape sigur ca multi dintre voi ve ti explica cu o traducere .Terminati cu incercarile de a fii americani filmul nare mesajul open mind filmul tine sa va arate ca dragostea nare limite fata inainte sa cunoasca cuplul era logodita deci a devenit lesby nu era asa din totdeauna .Numai vb despre nimic altceva lasa ti un mesaj cu o nota pentru film

 11. un film dupa fapte reale ,biografic, nu necesita open mind,,,,asa a fost….asa s-a intamplat.un film despre razboi il accepti cu toate atrocitatile pentru ca asa a fost.open mind le trebuie la astia care darama statuile acum

Professor Marston and the Wonder Women 2017 online subtitrat

Ai vazut filmul? Spune-ne daca ti-a placut.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php