Pickings 2018 online subtitrat in romana

Când un mafiot și o bandă de hoți încearcă să scuture un bar de vecinătate, se vor confrunta curând cu mânia proprietarului său – o mamă misterioasă sudică cu un trecut periculos. Tot ce contează pentru Jo Lee-Haywood este familia: fratele Boone şi copiii ei, Scarlet şi Dowson, alături de casa ei şi de barul […]

Pickings 2018 online subtitrat in romana

8390 Views
Data lansarii: 03 Aug 2018
Nota IMDB: 7.1
/10 din 94 voturi
Durata: 103 min
Audienta:R
Premii: 6 wins & 11 nominations.

Când un mafiot și o bandă de hoți încearcă să scuture un bar de vecinătate, se vor confrunta curând cu mânia proprietarului său – o mamă misterioasă sudică cu un trecut periculos. Tot ce contează pentru Jo Lee-Haywood este familia: fratele Boone şi copiii ei, Scarlet şi Dowson, alături de casa ei şi de barul Pickings din oraşul Port City, Michigan. Dl Frank, șeful mafiei locale, trimite pe doi dintre băieţii săi să o convingă pe Jo, fie să plătească taxă de protecţie, fie să cedeze barul Pickings. Toţi şi-au imaginat că Jo va ceda la primul semn de violenţă, dar cei doi vor afla pe pielea lor, că nu e bine să te pui cu cea care a facut parte din banda Damelor şi care are multe crime la activ, dar şi o dârzenie fără egal. Dar dl Frank şi mafiotii săi nu se lasă şi vor face tot posibilul să-şi atingă scopul, trimitand în Port City, pe cel mai feroce asasin al lor, care trebuie sa dea piept cu necunoscutul, dar şi cu trecutul care o îndeamnă pe Jo să nu renunţe la bunurile sale şi la cei dragi ei.

Loading...
Server 1
Server 2
Server 3
Trailer
Loading...

5 reviews on “Pickings 2018 online subtitrat in romana

  1. Slab regizat, ideea nici ea noua, ba in plus apare si muierea cu “ouao”, Rambo feminin, ca alte idei dupa Capitanul sua si zeci de eroi, nu mai au amerlocii.
    Jalnic!

Pickings 2018 online subtitrat in romana

Ai vazut filmul? Spune-ne daca ti-a placut.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php