Nimic de pierdut 2018 film subtitrat gratis in romana

Nimic de pierdut 2018 film subtitrat gratis in romana – Dr. Paul Kersey (Bruce Willis) este un chirurg care vede doar consecințele violenței orașului când este urgentă în ER – până când soția sa (Elisabeth Shue) și fiica de vârstă colegioasă (Camila Morrone) sunt atacate vicios în suburban Acasă. Cu poliția supraîncărcată de crime, Paul, […]

Nimic de pierdut 2018 film subtitrat gratis in romana

10070 Views
Data lansarii: 02 Mar 2018
Nota IMDB: 6.5
/10 din 8,221 voturi
Durata: 107 min
Audienta:R
Premii: N/A

Nimic de pierdut 2018 film subtitrat gratis in romana – Dr. Paul Kersey (Bruce Willis) este un chirurg care vede doar consecințele violenței orașului când este urgentă în ER – până când soția sa (Elisabeth Shue) și fiica de vârstă colegioasă (Camila Morrone) sunt atacate vicios în suburban Acasă. Cu poliția supraîncărcată de crime, Paul, arzând pentru răzbunare, vânează atacatorii familiei sale pentru a-și da dreptate. Nimic de pierdut 2018 film subtitrat gratis in romana

Loading...
Server 1
Server 2
Server 3
Trailer
Loading...

10 reviews on “Nimic de pierdut 2018 film subtitrat gratis in romana

  1. Spectaculos.Respect pt cei ce au facutacest remake din anii 70,au pastrat subiectul variantei originale cu inegalabilul Charles Bronson.Bruce Willis de altfel inegalabil.

  2. Nu ai ce sa spui de cat ca, este un film f. bun care place oricui. Scenariu, Regie ,actori..totul este ok.

  3. bun film…rar mai vedem un film ok,mi-a placut…tare faza la sfirsit cu masuta si mitraliera ascunsa acolo! p.s. cel mai bun site din citeva care le-am frecventat in ultimii ani,respect adminilor pentru efortul de a vedea noi filme bune,si la calitate acceptabila,si mai ales…gratis!

  4. Stiam ca Bruce Willis nu poate juca in filme de duzina ! Voiam sa compar versiunea lui Charles Bronson, cu asta ! A reusit perfect Bruce Willis, numai ca de data asta, cu telefoane mobile , care nu erau in timpul lui Charles Bronson !

Nimic de pierdut 2018 film subtitrat gratis in romana

Ai vazut filmul? Spune-ne daca ti-a placut.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php