Moromeții 2 2018 film online hd

Moromeții 2 2018 film online hd – O continuare a lui Morometii (1987), povestea urmareste viata familiei Moromete dupa cel de-al doilea razboi mondial, Romania fiind suprasolicitata de comunism. Anii 1945-1946 îl găsesc pe Ilie Moromete îmbătrînit, dar încă în putere. Între el și cea de-a doua soție, Catrina, tensiunile de-o viață continuă. Reproșurile au […]

Moromeții 2 2018 film online hd

11077 Views
Data lansarii: 16 Nov 2018
Nota IMDB: 8.0
/10 din 214 voturi
Durata: 110 min
Audienta:N/A
Premii: N/A

Moromeții 2 2018 film online hd – O continuare a lui Morometii (1987), povestea urmareste viata familiei Moromete dupa cel de-al doilea razboi mondial, Romania fiind suprasolicitata de comunism. Anii 1945-1946 îl găsesc pe Ilie Moromete îmbătrînit, dar încă în putere. Între el și cea de-a doua soție, Catrina, tensiunile de-o viață continuă. Reproșurile au legătură cu pămîntul, copiii din prima căsătorie ai lui Ilie și cu gelozia femeii. Doi dintre copiii cei mari ai lui Moromete au plecat la București. Unul a murit, iar cel mic făcuse deja trei clase la liceu și se oprise înainte de ultimul an, din motive financiare. Niculae își dorește cel mai mult pe lume să învețe și să își termine școala. El este cel care va scrie mai tîrziu despre vremurile noi și cele vechi. Moromeții 2 2018 film online hd

Loading...
Server 1
Server 2
Server 3
Trailer
Loading...

13 reviews on “Moromeții 2 2018 film online hd

 1. Mediocru. Un Horatiu Malaele pe care nu l prinde rolul lui Moromete , 10 clase sub Rebengiuc.
  O cintinuare făcută mult prea tarziu. Nota 4,5 cu rotunjire de 0,5 se face de 5 ca sa treaca clasa

 2. slabut,merita apreciat efortul dar am ramas”saraci” in ale actoriei….se simte grav accentul de Bucuresti 2018 plus dezacorduri exagerate…nimic nu poate egala capodopera din 1987…….singura asemanare e ca ambele sunt in alb-negru.Sincer,din respect pt vointa cinematografiei romane as fi vrut sa merg la cinema si m-am simtit parca vinovat cand am dat”play”….dar iti multumesc admin ca m-ai scutit de o [email protected],subscriu.

 3. Extraordinar de slab! Cam lafel ca liga1 la fotbal comparata cu Premier League ( o actiune la 10 min ). Totul parca desfasurat in Slow motion.
  Arata un Nud, fara nici-o implicare sexy, decat sa urce Ratingul U18 si Stere Gulea sa-si arate muchi si sa vada si el o bucatica goala in carne si oase.
  Un clip de 30 secunde care arata Manevra Comunistilor impotriva Taranistilor Regalisti, in care prca le e frica sa nu-I beleasca PSD si sa le dea cu flit la Buget.

  Partea buna ca macar I-au dat ceva de munca Maestrului Rebenciuc

 4. Bun bun filmu,l merita, prinde parte din istoria schimbarilor, zugraveste prin imagini si jocul actorilor viata adevarata a omului de rand care din pacate nu este cu mult diferita de ce este si acum

 5. Filmele erau ,, Bune, proaste si rusesti”, dupa Morometii 2… i-am luat pe rusi. Ramai cu un gust amar dupa ce vezi filmul, in cinematografie suntem varza.

 6. Am asteptat…….sa fiu dezamagit…nici pe departe ….nu recomand..aceasta dejamagire…Malaiele…..0.este sters..

Moromeții 2 2018 film online hd

Ai vazut filmul? Spune-ne daca ti-a placut.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php