Midway 2019 online subtritrat in romana hd

Midway 2019 online subtritrat in romana hd se centrează pe Battle of Midway, o ciocnire între flota americană și Marina Imperială Japoneză care a marcat un moment de cotitură în Teatrul Pacific în timpul celui de-al doilea război mondial. Filmul, bazat pe evenimentele din viața reală a acestui feat eroic, spune povestea liderilor și soldaților […]

Midway 2019 online subtritrat in romana hd

4970 Views
Data lansarii: 08 Nov 2019
Nota IMDB: 6.9
/10 din 16,178 voturi
Durata: 138 min
Audienta:PG-13
Premii: N/A

Midway 2019 online subtritrat in romana hd se centrează pe Battle of Midway, o ciocnire între flota americană și Marina Imperială Japoneză care a marcat un moment de cotitură în Teatrul Pacific în timpul celui de-al doilea război mondial. Filmul, bazat pe evenimentele din viața reală a acestui feat eroic, spune povestea liderilor și soldaților care și-au folosit instinctele, forța și vitejia pentru a depăși cotele. Midway 2019 online subtritrat in romana hd

Loading...
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Trailer
Loading...

12 reviews on “Midway 2019 online subtritrat in romana hd

 1. o ora a putut fi vizionat ,apoi in urmatoarele 20 minute numai intreruperi pana m-am plictist ! am trecut sa-l urmaresc pe alt program ! transmisii de proasta calitate ,oribile ,la tehnologia de la ora actuala !!

 2. A vrut sa prinda totul,de la atacul de la Pearl,pana la batalia de la Midway,dar eu cred ca a iesit un film evaziv,superficial.Actori buni au fost folositi in roluri de cateva minute.
  Spre comparatie,vizionati Tora,Tora,Tora.
  Mi-au placut efectele grafice,s-a lucrat mult la asta.
  Repet,daca se concentrau doar punctual,pe un anumit episod al razboiului din Pacific,iesea un film mult mai bun.

 3. Bunicel, dar gen Rambo..americanisme unde ei sunt cei mai viteteji, unul omoara zeci, samd. Ar fi interesanta si partea Japonezilor, si chiar ar merita sa le dea peste nas americanoizilor. Imi amintesc, am invatat la scoala..istorie de kamikaze, despre care aici in ilm..nu s-a pomenit, ca sa vezi realitati!
  Iar “actiunea”..un pic liniara, bazata pe actiune si nu suspans.
  Am vazut filme mult mai bune, cu batai aeriene!
  Un 7-8..

  Ps: Se vede si merge bine, mltumim admin

Midway 2019 online subtritrat in romana hd

Ai vazut filmul? Spune-ne daca ti-a placut.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php