Man of Tai Chi 2013 film hd gratis in romana

Man of Tai Chi 2013 film hd gratis in romana se petrece În Beijing, unde un tânăr artist cu calificare in arte martiale se plasează în poziția de a experimenta oportunități și sacrificii. Situat în Beijingul modern, MAN DE Tai Chi marchează debutul regizoral al lui Keanu Reeves “. Filmul, urmează călătoria spirituală a unui […]

Man of Tai Chi 2013 film hd gratis in romana

12829 Views
Gen: Actiune, Drama
Data lansarii: 05 Jul 2013
Nota IMDB: 6.1
/10 din 27,440 voturi
Durata: 105 min
Audienta:R
Premii: N/A

Man of Tai Chi 2013 film hd gratis in romana se petrece În Beijing, unde un tânăr artist cu calificare in arte martiale se plasează în poziția de a experimenta oportunități și sacrificii. Situat în Beijingul modern, MAN DE Tai Chi marchează debutul regizoral al lui Keanu Reeves “. Filmul, urmează călătoria spirituală a unui artist marțiale (jucat de Tiger Chen), acesta competențe Tai Chi neegalat l debarce într-un club de lupta extrem de profitabil din lumea interlopă. Ca luptele intensificate, la fel si voința de a supraviețui.
Man of Tai Chi 2013 film hd gratis in romana

Loading...
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Server 5
Trailer
Loading...

One review on “Man of Tai Chi 2013 film hd gratis in romana

  1. Minunat! Ca subiect, realizare, interpretare! E de colectie! Keanu iti doresc viata lunga! Thai Chi e filozofie, arta, scoala de viata !

Man of Tai Chi 2013 film hd gratis in romana

Ai vazut filmul? Spune-ne daca ti-a placut.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php