Mama! 2017 in romana hd cu subtitrate

Mama! 2017 in romana hd cu subtitrate – Relația unui cuplu este testată atunci când oaspeții neinvitați ajung la ei in casă, perturbând existența lor liniștită. De la regizorul Darren Aronofsky (Black Swan, Requiem pentru un vis), mamă! stelele Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris și Michelle Pfeiffer în acest thriller psihologic nituit despre iubire, […]

Mama! 2017 in romana hd cu subtitrate

14593 Views
Data lansarii: 15 Sep 2017
Nota IMDB: 7.0
/10 din 44,171 voturi
Durata: 121 min
Audienta:R
Premii: 3 nominations.

Mama! 2017 in romana hd cu subtitrate – Relația unui cuplu este testată atunci când oaspeții neinvitați ajung la ei in casă, perturbând existența lor liniștită. De la regizorul Darren Aronofsky (Black Swan, Requiem pentru un vis), mamă! stelele Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris și Michelle Pfeiffer în acest thriller psihologic nituit despre iubire, devoțiune și sacrificiu. Mama! 2017 in romana hd cu subtitrate

Loading...
Server 1
Server 2
Server 3
Trailer
Loading...

13 reviews on “Mama! 2017 in romana hd cu subtitrate

  1. Cel mai idiot film posibil am pierdut timpul degeaba sa nu zic de pomana păcat de timpul pierdut la filmări……jalnic

  2. este vba despre creatie ,despre material si imaterial ,fiti atenti la monologul de la sfirsit si cei cu mai multa inteligenta si cei iluminati vor intelege ,cei care nu inteleg filmul scriu ca este o porcarie ,eu spun ca este simbolic vremurilor noastre si despre umanitate si creatorul lumii materiale .

  3. Putin cam ciudat filmul, un film nebunesc cu oameni psihopati si condusi de adictie…nu prea pare de inteles decat daca stai sa te gandesti ce semnifica toate scenele si ce scop au in profunzime.

  4. Filmul nu este o porcărie! Este vora despre noi oameni cum ruinam tot ce ne-a fost dat de Dumnezeu ! Bunătatea lui Dumnezeu(interpretat de Javier Bardem) și a mamei natura (jannifer L) , care ne sunt dăruite și noi distrugem tot, iar focul de la sfârșit reprezintă sfârșitul, după care Dumnezeu trebuie sa reia totul de la capăt , crezând ca o sa fie mai bine de data asta . Părerea mea este ca , cea mai dureroasa parte o fost , când o mâncat acel Bebeluș!

  5. Este un film pe care trebuie sa il vezi ca sa il intelegi. De obicei daca te iei dupa comentarii puse aiurea, ai ocazia sa pierzi un film destul de bun. Mai bine il vizionezi si iti dai singur cu parerea.

Mama! 2017 in romana hd cu subtitrate

Ai vazut filmul? Spune-ne daca ti-a placut.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php