Lord of War – Traficantul de Arme 2005 film online subtitrat

Filmul Traficantul de Arme online subtitrat este despre Un traficant de arme care se confruntă cu moralitatea operei sale ca el este urmărit de un agent Interpol. Lord of War film online subtitrat este o poveste de crima drama care urmează si exploateaza un traficant de arme numit Yuri Orlov (Nicolas Cage). Prin unele dintre […]

Lord of War – Traficantul de Arme 2005 film online subtitrat

22711 Views
Data lansarii: 16 Sep 2005
Nota IMDB: 7.6
/10 din 244,248 voturi
Durata: 122 min
Audienta:R
Premii: 2 wins & 2 nominations.

Filmul Traficantul de Arme online subtitrat este despre Un traficant de arme care se confruntă cu moralitatea operei sale ca el este urmărit de un agent Interpol. Lord of War film online subtitrat este o poveste de crima drama care urmează si exploateaza un traficant de arme numit Yuri Orlov (Nicolas Cage). Prin unele dintre cele mai mortale zonele de război, Yuri se luptă să rămână cu un pas inaintea unui agent Interpol neobosit (Ethan Hawke), rivalii săi de afaceri, chiar unii dintre clienții săi care includ multe dintre cele mai notorii dictatori din lume. În cele din urmă, Yuri trebuie să se confrunte, de asemenea, cu propria sa conștiință.

Loading...
Server 1
Server 2
Server 3
Trailer
Loading...

One review on “Lord of War – Traficantul de Arme 2005 film online subtitrat

  1. Este un film bun, te tine in priza actiunea si arata o parte din realitatea de la sfarsitul perioadei comuniste; unul dintre ultimele filme bune ale lui Nicholas….

Lord of War – Traficantul de Arme 2005 film online subtitrat

Ai vazut filmul? Spune-ne daca ti-a placut.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php