Judy 2019 online subtitrat in romana

Filmul Judy 2019 online subtitrat in romana începe în „Iarna lui 1968, atunci când legenda showbiz-ului Judy Garland soseşte la Londra pentru un turneu de cinci săptămâni, cu casa de bilete închisă, la Talk of the Town. Au trecut 30 de ani de când actriţa ajunsese o stea cu Vrăjitorul din Oz, dar chiar dacă […]

Judy 2019 online subtitrat in romana

3917 Views
Data lansarii: 04 Oct 2019
Nota IMDB: 7.1
/10 din 7,741 voturi
Durata: 118 min
Audienta:PG-13
Premii: Nominated for 1 Golden Globe. Another 10 wins & 29 nominations.

Filmul Judy 2019 online subtitrat in romana începe în „Iarna lui 1968, atunci când legenda showbiz-ului Judy Garland soseşte la Londra pentru un turneu de cinci săptămâni, cu casa de bilete închisă, la Talk of the Town. Au trecut 30 de ani de când actriţa ajunsese o stea cu Vrăjitorul din Oz, dar chiar dacă vocea i-a slăbit, potenţialul dramatic i-a crescut. Pe măsură ce Garland se pregăteşte pentru spectacol ea negociază cu impresarii, îi vrăjeşte pe muzicieni şi le arată tuturor prietenilor şi fanilor şarmul şi isteţimea ei. Chiar şi visele ei de dragoste par la fel de puternice în povestea de dragoste cu Mickey Deans, care urmează să fie cel de-al cincilea soţ al ei. Judy 2019 online subtitrat in romana

Loading...
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Trailer
Loading...

4 reviews on “Judy 2019 online subtitrat in romana

  1. Bun film – Renee joaca incredibil ca de obicei. Povestea lui Judy aduce a Marylin Monroe (vezi filmul My week with Marylin). Au nenorocit-o.

  2. Superb film, recomand !
    Renée Zellweger este magnifica in rolul lui Judy Garland. Celebritatea, faima, nu iti garanteaza fericirea… un destin trist, pacat !

  3. Un film excelent jucat de Renee Z., despre destinul nefericit, curmat timpuriu al talentatei Judy Garland.. Chiar ca a fost o victima… Trist și emoționant..

Judy 2019 online subtitrat in romana

Ai vazut filmul? Spune-ne daca ti-a placut.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php