Forma Apei 2017 film gratis hd in romana

Forma Apei 2017 film gratis hd in romana – De la povestea maestrului, Guillermo del Toro, apare “THE SHAPE OF WATER” – o poveste de altă natură, situată pe fundalul războiului rece din America în jurul anului 1962. În laboratorul guvernamental de securitate înaltă unde lucrează, Elisa (Sally Hawkins) este prinsa într-o viață de izolare. […]

Forma Apei 2017 film gratis hd in romana

Forma Apei 2017 film gratis hd in romana

1310 Views
Data lansarii: 08 Dec 2017
Nota IMDB: 8.1
/10 din 15,301 voturi
Durata: 123 min
Audienta:R
Premii: Won 2 Golden Globes. Another 53 wins & 176 nominations.

Forma Apei 2017 film gratis hd in romana – De la povestea maestrului, Guillermo del Toro, apare “THE SHAPE OF WATER” – o poveste de altă natură, situată pe fundalul războiului rece din America în jurul anului 1962. În laboratorul guvernamental de securitate înaltă unde lucrează, Elisa (Sally Hawkins) este prinsa într-o viață de izolare. Viața lui Elisa se schimbă pentru totdeauna când ea și co-lucrătorul Zelda (Octavia Spencer) descoperă un experiment secret. In distribuție sunt Michael Shannon, Richard Jenkins, Doug Jones și Michael Stuhlbarg. Forma Apei 2017 film gratis hd in romana

Sally Hawkins
Sally Hawkins
Elisa Esposito
Michael Shannon
Michael Shannon
Colonel Richard Strickland
Doug Jones
Doug Jones
Amphibian Man
Scenariu
Sally Hawkins
Vanessa Taylor
Screenplay
Sally Hawkins
Guillermo del Toro
Screenplay
Sally Hawkins
Guillermo del Toro
Story
Regizori
Sally Hawkins
Pierre Henry
Assistant Director
Sally Hawkins
Guillermo del Toro
Director
Show all actors
loading...
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Trailer
loading...

21 reviews on “Forma Apei 2017 film gratis hd in romana

 1. acest film ia 2 globuri de aur vreo 100 si ceva de nominalizari dar totusi se gasesc unii cu comentarii absurde,se pare ca totusi nu stim sa apreciem un film bun cu un scenariu pe masura.
  mie mi-a placut ceva nou si diferit.

  1. nu.ti poti imagina pt ca gradul tau de cultura e mult prea jos …iti reconand unul din volumele lui florin salam!!!

 2. Am vazut filme mai proaste. Acesta e cel mult, mediocru.
  Baltimore este un oras portuar, si totusi a trebuit sa tina pestele in cada 2 saptamani. Scenariul putin tras de par, dar in general, e ok. Eu zic ca e cam de nota 6.

 3. Ba ce prostie de film …2 oscaruri…Se arde cu un peste care mănâncă numai oua😡😡.regizor obsedat.sunt filme de acest gen care chiar merita un oscar și din păcate nu primesc.

 4. Toti prostii comenteaza pe aici din cate vad. E si normal sa va plictisiti din moment ce nu intelegeti esenta filmului, pentru ca sunteti limitati din punct de vedere intelectual. Filmul a fost mai bun decat ma asteptam si foarte creativ, dar traducerea din punct de vedere gramatical…nu a fost prea buna. Nici nu ma mai mira faptul ca exista atati de multi agramati si/sau analfabeti in tara asta si nu numai. E singurul film la care am lasat vreodata un comentariu; sper ca macar sa ii ajute pe unii dintre voi sa inteleaga despre ce am discutat mai sus.

 5. Filmul are legatura cu Hellboy este vorba despre blue despre experienta trista a acestuia !exact ca si in helboy cu deosebire ca in hellboy vorbeste deja engleza manca oua fierte asculta muzica etc aici are o singura experienta fericita si invata sa iubeasca!

Forma Apei 2017 film gratis hd in romana

Ai vazut filmul? Spune-ne daca ti-a placut.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

css.php