Fata cu toate darurile 2016 subtitrat in romana

Fata cu toate darurile 2016 subtitrat in romana – Intr-un viitor apropiat, umanitatea a fost devastata de un virus teribil. Cei afectati sunt transformati in zombii insetati de sange. Speranta umanitatii sta intr-un mic grup de copii hibrizi care se hranesc cu carne umana insa mai au ablitatea de a gandi si de a simti. […]

Fata cu toate darurile 2016 subtitrat in romana

Fata cu toate darurile 2016 subtitrat in romana

8488 Views
Data lansarii: 23 Sep 2016
Nota IMDB: 7.1
/10 din 3,157 voturi
Durata: 111 min
Audienta:N/A
Premii: 3 wins & 3 nominations.

Fata cu toate darurile 2016 subtitrat in romana – Intr-un viitor apropiat, umanitatea a fost devastata de un virus teribil. Cei afectati sunt transformati in zombii insetati de sange. Speranta umanitatii sta intr-un mic grup de copii hibrizi care se hranesc cu carne umana insa mai au ablitatea de a gandi si de a simti. Copiii merg la scoala intr-o tabara militara, intr-o regiune rurala a Marii Britanii unde sunt supusi la experimente crude de Dr. Carolile Caldwell. Profesoara lor, Helen Justineau s-a atasat enorm de Melanie, o fetita cu o inteligenta iesita din comun. In momentul in care baza este invadata, cele trei reusesc sa scape cu ajutorul sergentului Eddie Parks si se lanseaza intr-o misiune de supravietuire periculoasa. Fata cu toate darurile 2016 subtitrat in romana.

Gemma Arterton
Gemma Arterton
Helen Justineau
Paddy Considine
Paddy Considine
Sgt. Eddie Parks
Glenn Close
Glenn Close
Dr. Caroline Caldwell
Scenariu
Sennia Nanua
Mike Carey
Writer
Regizori
Sennia Nanua
Colm McCarthy
Director
Show all actors
Server 1
Server 2
Server 3
Trailer

3 reviews on “Fata cu toate darurile 2016 subtitrat in romana

  1. bun film,mi a placut! cat despre calitatea redarii la filme gratis,m-as abtine sa comentez. in usa nu exista filme gratis online nici subtitrate,nici calitate nici nimic,exista la cinema pe bani.Multumesc admin ptr filme,precum si traducatorilor ca ofera o fereastra gratis catre filme,ptr tot descultul nemultumit.

Fata cu toate darurile 2016 subtitrat in romana

Ai vazut filmul? Spune-ne daca ti-a placut.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php