Don’t Kill It – Vanatorul de Demoni 2016 subtitrat hd in romana

Don’t Kill It – Vanatorul de Demoni 2016 subtitrat hd in romana – Jebediah Woodley este genul de persoana caruia nu ii este teama de nimic. Tocmai si-a facut aparitia in oraselul Chicory Creek, Mississippi pentru a elimina un demon care a provocat haos in oras. Localnicilor le este teama sa mai iasa din casa. […]

Don’t Kill It – Vanatorul de Demoni 2016 subtitrat hd in romana

10451 Views
Data lansarii: 03 Mar 2017
Nota IMDB: 5.4
/10 din 196 voturi
Durata: 93 min
Audienta:N/A
Premii: N/A

Don’t Kill It – Vanatorul de Demoni 2016 subtitrat hd in romana – Jebediah Woodley este genul de persoana caruia nu ii este teama de nimic. Tocmai si-a facut aparitia in oraselul Chicory Creek, Mississippi pentru a elimina un demon care a provocat haos in oras. Localnicilor le este teama sa mai iasa din casa. In tot acest timp, agentul FBI Evelyn Pierce, incearca sa rezolve un caz dificil de crima. Jebediah cauta o modalitate de a elimina definitiv acest demon puternic care are abilitatea de a-si poseda ucigasul. Don’t Kill It – Vanatorul de Demoni 2016 subtitrat hd in romana.

Loading...
Server 1
Server 2
Server 3
Trailer
Loading...

2 reviews on “Don’t Kill It – Vanatorul de Demoni 2016 subtitrat hd in romana

  1. CEEEEE??? nu pot sa cred ca a acceptat Dolph sa joace intr.o mizerie ca aceasta !! El mare actor sa se coboare la un asemenea rol de rahat ?? Ce naiba sa intamplat cu el ?? Ideia filmului e frumoasa merita vizionat dar intrebarea e de ce Dolph sa coborat la un astfel de rol ????

  2. daca nu bagati in seama , toate greselile de regizare si va place acest actor , mere la pliktiseala 😉
    il recomand , doar in caz de urgenta , chiar nu aveti sa va uitati la nimik 😉

Don’t Kill It – Vanatorul de Demoni 2016 subtitrat hd in romana

Ai vazut filmul? Spune-ne daca ti-a placut.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php