Castelul de sticlă 2017 subtitrat in romana

Castelul de sticlă 2017 subtitrat in romana – Cronând aventurile unei familii excentrice, rezistente și strânse, CASTELUL GLASS este o poveste remarcabilă a iubirii necondiționate. Câștigătorul premiului Oscar, Brie Larson, aduce memoria celui mai bine vândut al lui Jeannette Walls ca o femeie tânără care, influențată de natura sălbatică plină de bucurie a tatălui ei […]

Castelul de sticlă 2017 subtitrat in romana

13852 Views
Data lansarii: 11 Aug 2017
Nota IMDB: 7.1
/10 din 2,629 voturi
Durata: 127 min
Audienta:PG-13
Premii: N/A

Castelul de sticlă 2017 subtitrat in romana – Cronând aventurile unei familii excentrice, rezistente și strânse, CASTELUL GLASS este o poveste remarcabilă a iubirii necondiționate. Câștigătorul premiului Oscar, Brie Larson, aduce memoria celui mai bine vândut al lui Jeannette Walls ca o femeie tânără care, influențată de natura sălbatică plină de bucurie a tatălui ei profund disfuncțional (Woody Harrelson), a găsit hotărârea firească de a-și construi o viață de succes in termeni proprii. Castelul de sticlă 2017 subtitrat in romana

Loading...
Server 1
Trailer
Loading...

25 reviews on “Castelul de sticlă 2017 subtitrat in romana

  1. De regula nu comentez si nu fac aprecieri despre filme dar nu ma pot abtine si trebuie sa-mi dau drumul chiar daca trebuie sa o fac pe acest film.O MIZERIE DE FILM AMERICAN FACUT DE UN CRETIN.
    Am vazut zeci de mii de filme la viata mea dar asta e un film facut de idiotii americani ca sa ne intareasca si mai mult parerea ca sunt intr-adevat tampiti.Daca vreti sa vomitati nu aveti decat sa urmariti partea ARTISTICA a acestei mizerii americane.De fapt in ultima vreme asa cum observati pe toate siturile mai toate filmele sunt niste mizerii pe care nu ne forteaza nimeni sa le urmarim este adevarat dar tendinta de tampire si indobitocire cu filme de joasa speta si mai ales horror este EVIDENTA.Ca sa nu mai vorbim de reclamele pornografice de pe langa aceste mizerii ,,artistice”. Mai bine va uitati la PANTERA ROZ sau STAN SI BRAN.Pe scurt filmul iti da senzatia de greata.Plec la baie ca nu mai rezist.

    1. Caut de ceva vreme un film bun si nu prea am noroc. Asa ca ti am citit comentariul si am decis sa nu mai risc si sa-ti urmez sfatul. Mersi. Vizionare placuta celorlalti!

  2. Wow, o poveste care te face sa te gandesti de doua ori cat de mult conteaza iubirea unui tata si mai ales cat de important este sa ai I familie …nu luati in considerare comul lui Leviticus cred ca el este fan doar filmelor gen sf sau plm at gen de filme de doi bani. Nota 9 cu siguranta recomant filmul si am comentat doar CA sa ai ajut si pe alti sa decida sa vada filmul cu incredere.

  3. In acest film se subliniaza adevarata viata, nu basme etc. TOTI avem defecte , mai mari sau mai mici dar in principal trebuie sa invatam sa cititm printre randuri. Personajul principal dovedeste ca iubirea e cel mai de pret cadou din partea parintilor. Mertita vizionat.

  4. Da, un film care merita vazut. Chiar exista astfel de oameni, care traiesc cu fricile si demonii lor. Pe langa toate astea, un tata care si-a iubit copii asa cum a putut, chiar daca n-a putut sa le ofere decat iubirea lui.

  5. Super film , super distribuție , super lecție și poveste de viață,emoționantă până la lacrimi…

Castelul de sticlă 2017 subtitrat in romana

Ai vazut filmul? Spune-ne daca ti-a placut.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php