A zori zdes tikhie… 2015 film online subtitrat in romana

A zori zdes tikhie… 2015 film online subtitrat in romana ne spune despre sfârșitul primăverii lui 1942, și Marelui Război Patriotic este în plină desfășurare. Pe un drum inchis si uitat de Dumnezeu de-a lungul liniei frontului, soldatii germani fac o operațiune de desant într-o încercare de a sabota calea ferată Kirov cu legături la […]

A zori zdes tikhie… 2015 film online subtitrat in romana

4618 Views
Gen: Drama, Razboi
Data lansarii: 30 Apr 2015
Nota IMDB: 6.7
/10 din 1,075 voturi
Durata: 120 min
Audienta:N/A
Premii: 1 win & 2 nominations.

A zori zdes tikhie… 2015 film online subtitrat in romana ne spune despre sfârșitul primăverii lui 1942, și Marelui Război Patriotic este în plină desfășurare. Pe un drum inchis si uitat de Dumnezeu de-a lungul liniei frontului, soldatii germani fac o operațiune de desant într-o încercare de a sabota calea ferată Kirov cu legături la Marea Albă – Canalul Marea Baltică. A zori zdes tikhie… 2015 film online subtitrat in romana

Loading...
Server 1
Server 2
Server 3
Server 4
Trailer
Loading...

9 reviews on “A zori zdes tikhie… 2015 film online subtitrat in romana

  1. multa melodrama si pe alocuri exagerare, dar am mai intalnit asta si la filmele americane. per total un film de vazut.
    ps: fie ca ne place sau nu, femeile chiar au luptat in ww2 si continua sa lupte cu arma in mana si in conflictele contemporane (stiti de luptatoarele kurde contra isis, da?)

  2. Filmul este o readaptare dupa intamplari adevarate, prima varianta a fost facuta in anii ’80. Diferenta nu e deloc intre cele 2, ca si actiune, doar formatul, prin avansarea tehnologiei, fiind HD. Frumos, dealtfel. Atat actiunea in sine, cat si o drama a razboiului,imprsionanta. Si, informativ, sovieticii au avut cele mai bune soldati femei. Mai ales la lunetisti, Pavlocenco si Shanina fiind declarate cei mai buni lunetisti ai WW2, cu cele mai multe tinte doborate. Si femei, au luptat multe in WW2, dar… nu stie chiar toata lumea… Oricum, un film de nota 10, ca si parere. Vizionare placuta!

  3. Mai rar asa o productie. Ca rusii sunt foarte buni in filmografie stiu, dar mi-au depasit asteptarile. Am vazut si varianta veche care e oarecum mai slabuta. De vazut. Merita!

A zori zdes tikhie… 2015 film online subtitrat in romana

Ai vazut filmul? Spune-ne daca ti-a placut.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php