A Twelve-Year Night 2018 film online hd

A Twelve-Year Night 2018 film online hd – 1973. Uruguay este guvernat de o dictatură militară. Într-o noapte de toamnă, trei prizonieri Tupamaro sunt luați din celulele închisorii într-o operațiune militară secretă. Ordinea este exactă: “Deoarece nu putem să-i omorâm, să-i înnebunim.” Cei trei bărbați vor rămâne în izolare timp de doisprezece ani. Printre ei […]

A Twelve-Year Night 2018 film online hd

9452 Views
Data lansarii: N/A
Nota IMDB: 7.9
/10 din N/A voturi
Durata: N/A
Audienta:N/A
Premii: N/A

A Twelve-Year Night 2018 film online hd – 1973. Uruguay este guvernat de o dictatură militară. Într-o noapte de toamnă, trei prizonieri Tupamaro sunt luați din celulele închisorii într-o operațiune militară secretă. Ordinea este exactă: “Deoarece nu putem să-i omorâm, să-i înnebunim.” Cei trei bărbați vor rămâne în izolare timp de doisprezece ani. Printre ei este Pepe Mujica – mai tarziu pentru a deveni presedinte al Uruguay. A Twelve-Year Night 2018 film online hd

Loading...
Server 1
Server 2
Server 3
Trailer
Loading...

9 reviews on “A Twelve-Year Night 2018 film online hd

  1. Iti lasa in gust amar. Din vina nedreptati pe care am traito si o mai traim si azi in toate natiunile pe acest pamant. Nota 10. Un film sensibil care te pune pe ganduri.

  2. Un film greu de..urmarit..trebuie sa ai..stomac..sa încasezi bine toate mizeriile care le vezi..si au fost ..fapte reale..acum..Uruguay este..ca nivel de trai ..mult peste..Romania..dar asta e istoria unii..se mobilizeaza si..evolueaza altii ca noi..avem premier..imbecil..si..involuam..pacat..!!

  3. imaginati-va ai nostri parlamentari,ministrii,deputati,senatori sa faca detentie asa in aceste conditii,ar mai pune mana sa fure sa prejudicieze statul in felul care o fac acum?Va zic eu ca nu….Asa ar merita nenorocitii astia .asa detentie sa aiba si nu mai pun mana in viata lor sa fure sau sa ucida.FFF BUN FILMUL ,NOTA 10++++.

A Twelve-Year Night 2018 film online hd

Ai vazut filmul? Spune-ne daca ti-a placut.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php